söndag 5 april 2009

Inkallningskurs och vårväder

Igår var det ju världens skönaste vårväder! Tack vädergudarna!
Jag hade en inkallningskurs på förmiddagen och vi gick inte ens in, utan njöt hela kursen ute i solen. Inkallningskursen är min favoritkurs faktiskt. Den är bara på en dag men det är en sådan kurs där man ser snabba resultat och mycket händer. Tills hundarna blir trötta, för det blir de, rejält, efter 4 timmars inkallning och alla hundar och nytt ställe och hela allt..

En duktig vovve kom när matte ropade trots att jag bjöd henne på en köttbulle i ropande stund. Det är riktigt imponerande! Men alla hundar var jätteduktiga och det är så roligt att se framstegen som sker under dagen. Det är också roligt med lite nya ansikten och nya, trevliga hundar :)

Efter kursen så hade vi avslut på koppelkursen och efter det kom husse med min lilla Nässla. Tänkte att jag skulle köra lite uppletande och linjetag men jag tror hon hade glömt hjärnan hemma eller nåt. Det var virrigt och gick väl kanske inte som jag hade väntat mig. Fast å andra sidan, sånt händer ju och det är väl inte så himla konstigt.. Husse provade iaf att gömma sina nycklar vid tillfälle när hon var ute och sprang och de letade hon så klart upp! Så nu känner vi oss säkra med att tappa bort nycklarna så länge vi har henne med oss.
Efter det åkte vi till Bredängen, där de kör RC och kollade in utomhuspremiären. Eller ja, vi kollade inte så mycket, Nässla badade hon. Hon tog sina första simtag :) Inte så graciösa, men hon gjorde det iaf! Ska ta mig dit någon dag när det inte är snubbar som kör så kan jag släppa henne också.

Idag var det valpavslut och sen tränade vi lite passivitet. Det var sviiiiinkallt, eftersom jag var så optimistisk efter gårdagen och trodde att det inte skulle vara så kallt bara för solen inte var framme.. Jo hej..

Sprang 5 km i morse, phu!

2 kommentarer:

//Ullis sa...

Fy sjutton vad du är hurtig!!!

Om du hade sprungit lite mer på valpkursen (som vi deltagare fick göra) så hade du INTE tyckt att det var kallt.

Linn sa...

Haha det tycker du allt. Tänk på vad svettig jag blir som måste hålla reda på alla er huliganer.