torsdag 8 december 2016

Ledig dag

Hur spenderar man bäst lediga dagar? I skooooogen så klart! Gårdagens lediga dag började med Zandra och tjejerna i hallen när vi provbyggde helgens banor, sedan en promenad på byn, en lunch på den lokala (enda) asiatiska restaurangen och efter det åkte jag och spårade med Nässla och Lystra (att ha en bebis är gulligt, men inte helt praktiskt att ha på magen när man spårar efter våra vildingar så jag tog Lystra själv). Varsitt spår med pinnar för båda, Nässla fick lite svårigheter i form av spetsvinkel och lycka. Klarade allt galant, duktiga vovve!
Den här känslan 💕
Lystra har aldrig gått ett spår med bara pinnar så jag hade lagt ut pinnar och lite godis strösslat kring de flesta av dem och de som det inte fanns gotte kring tog hon spontant själv! Det ska nog bli en brukshund av henne också en vacker dag. Hon var lite osäker på vad hon skulle göra i spåret till en början, hon har ju ändå varit delaktig i en 6 månaders föräldraledighet (på dagen idag, grattis Junior 6 månader!), men efter den första pinnen peppade jag upp henne som attan och då blev det ett bra drag i linan 😅Som det ska alltså!

Föresten, i går kväll fick jag ett tips på min fejja om en hund som söker nytt hem. Att få hem en till hund just NU känns inte aktuellt, men det var ju från den kennel där den enda aktuella flattik jag just nu vet om och kan tänka mig finns, så när jag tittade på deras sida såg jag att de planerar att para henne nu i vinter. Ska jag ta kontakt? 😳😬🙈

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Varför inte? Det kan bli en Pudel ändå framöver. ;)

Malin sa...

O vad spännande med ny valp kart att du ska :-)