torsdag 30 juni 2016

Balsam för själen

I går var vi lediga och bokade upp en dejt med blondinerna. Nässla har ju inte träffat dem sen innan vi var i Norge så ni må tro att hon laddade upp när de hoppade in i bilen! Blondinerna har ju fullt sjå med en tvåbent valp i huset så de har inte gjort så mycket sista tiden, men med tanke på hur det lät i bilen skulle man nog mer tro att det var Nässla som fått lega på sofflocket i månader. Jösses vad exalterad hon var när vi svängde in i skogen! Vi började med att lägga varsitt spår, Nässla fick ett personspår med pinnar och passivitet. Hon missade första pinnen vilket är tredje gången nu (note to self: nästa gång lägg en burk som första hittegömma) men var superduktig på (den mycket mer enkla) passiviteten. Hon la sig ner och vilade, tror hon var slutkörd efter att hon suttit i bilen och laddat när spåret las och de andra gick sina. 

Efter spåret la vi upp ett sök med 20 dummies. Först var Nässla lite väl taggad, men efter några apporter så kunde hon faktiskt tänka sig att ligga frivilligt. 
Trött och törstig!
Tycker tjerena skötte sig fint och det känns alltid så bra när de får jobba på det sättet att de blir helt slut, speciellt när man har försummat dem en längre tid. Vi har nog mycket struktur kvar för ett förstapris på B-prov just nu, men viktigast är att vi har kul på vägen och det hade vi igår.
En av varje kvar
När vi skulle släppa av tjejerna kan man ju tro att Nässla skulle vara trött men morsning korsning vad hon tjöt i högan sky när vi stannade utanför deras hus. Hon kunde ha party hela dagen lång hon, men istället blev det bara att följa med hem och lägga sig i poolen, tror hon var rätt nöjd med det med. En som var mindre nöjd var dammsugarmannen (husse) som kom hem och fick se hennes eftermäle på golvet, för när hon hade badat grävde hon en hel del i rabatten innan hon gick in och la sig inomhus, blöt och lerig. Oooops!
Njutningsfullt

Inga kommentarer: