fredag 6 juni 2014

Rallytävling på pudelnationen i Eskilstuna

Hur lyxigt är det inte att åka på rallytävling på "hemmaplan"? Jo hur mycket som helst nu när vi varit så bokade under en längre period! Hur konstigt är det inte att det kommer in en till synes drogpåverkad person på banan under tiden vi går för att titta på konerna i spiralen vi går på? Mycket konstigt! 

Dagens bästa var helt klart att jag lyckades fokusera trots att människan traskade in på plan bara några meter från oss och vi kunde fortsätta i lugn och ro! Lite småmissar kostade oss 9 poäng men allt känns skit samma efter den händelsen, jag har som mål att koppla bort domaren ur min hjärna när jag går, att lyckas koppla bort något så konstigt är extremt bra! Nässla själv märkte nog inte ens något ;-) Synd vi inte fick det på film.. 

Det vi fick avdrag på var snett backande, för långt ifrån en skylt, en bris och ff då hon missade en snurr (say whaat?!) och att hon rörde sig när hon skulle stå kvar. Småsaker som funkar annars och som inte känns värt att lägga ner någon större träning på, ibland blir det bara fel helt enkelt. 

I morgon blir det säsongens sista rallytävling, en dubbeltävling i Katrineholm. Håll tummarna!!

Inga kommentarer: