måndag 13 juni 2011

Flatshowen kanske? Eller nää..

Förut idag funderade jag på om man skulle anmäla sig till working testet som är på östras flatshow i sommar. Sen åkte vi till skogen och tränade med tjejerna och sen ångrade jag alla sådana tankar. Herrejösses säger jag bara, vilka virrpannor de allihopa var idag! Nej, vi väntar nog några år till på såna där saker =P

Och dagens läxa: linjetag på vatten är faaaaaasiken så mycket svårare när det har slagit ut näckrosor.. Gah för hundar som tycker sig veta själv minsann. (De var söta och duktiga emellanåt också, säger inget annat, men nivån är ganska förändrad efter vårat miljöbyte. Nästa gång ska jag återgå till bättre belöning och bättre planering så kanske det blir lite ordning på torpet).

Tillägg: Det var nog flatfestivalen jag menade.

1 kommentar:

Anette Kjellqvist sa...

Hej du var inne på min blogg och undrade vad vi höll på med... Vi gjorde ingenting särskilt.He,he. Njöt bara utav en av livets glada dagar. Pippi är en liten känguru i flatformat och det var nog det som utlöste hela tokeriet.
Jaktträning kräver som sagt sin planering. Något som inte tillhör mina bästa meriter. Försöker dock skärpa mig nu för tiden. Men det är jäkligt lätt att bara gå ut och träna mindre lyckat.