lördag 16 januari 2010

Årsplanen är klar!

Nu har jag nog bestämt mig på vilka mål jag har med Nässla i år. Det känns helt överkomligt och jag hoppas att jag kommer att lyckas.
  • Utställning - vi ska få våran 1:a. Bör ju göras när hon är unghund, men ändå (tydligen, vad andra säger) så sent som möjligt. Så nu har jag hittat en utställning via SKK som är i Köping den 25 juli, dvs bara 2 veckor innan hon blir 2 år.
  • Anlagsprov i viltspår. Hade tänkt mig en fast tävling, men det fanns inga datum som passade så det blir till att boka en domare och det tänkte jag göra i maj. Efter det så bör vi kunna starta på ett öppet prov (förutsatt att vi klarar anlagsklass då) innan året är slut åtminstone. Gärna fler, men till att börja med så kör vi så här.
  • Börja träna på klubben - vi har ju anmält oss på agility så vi hoppas att den startar och sen efter det så (eller ja, i samband med det) så kan vi också börja träna på klubben, för att få lite störningar och så.

Egentligen bör jag ju även ha med målet att starta på jaktprov, men det känns ändå inte så bra än att jag vill. Inte att Nässla inte skulle kunna, det hänger på mig och jag vill inte gå för fort fram så jag känner att det blir mer press än vad det är kul. För vi gör ju faktiskt det här för att ha kul, inte för att vi måste. Blir det av är det en bonus, men jag siktar främst på det ovan.

Inga kommentarer: