onsdag 9 december 2009

Första passet med hemläxan

Idag åkte jag och tränade lite med Nässla utomhus på det vi fått i läxa av Eva. Jag tänkte köra lite lugnt då Nässla löper och är rätt trött som det är.

Vi börjar med att hon ska hålla sig trots att jag kastar godis framför henne. Jag hade kört ett litet pass innan jag filmade så jag fick in fotpositionen ganska fort. Klippet var betydligt längre från början men jag tänkte skona er från hennes tänkande :)

Sen går jag vidare till att göra detsamma med leksak. Det blir genast svårare, men belöningen blir ju därefter också. Här går jag tillbaka lite i kriteriet, och det räcker att hon tar något steg mot mig i början.

Övergår sedan till dummysar:


Jag behöver väl inte lägga till att jag är nöjd med passet ;) Jag testade även linjetagshanden och klicka för att hon följde den, funkade bra!

1 kommentar:

Matte sa...

Ni är så bra! Jag ska försöka klicka in "lådmetoden" (framtassarna på en låda, snurra runt med bakbenen på golvet för att få bra utgångsställning/fotgående), men jag tycker det är svårt att veta hur jag ska öka svårigheten, som det är nu står han mest och skrapar på lådan med ena tassen och vi kommer inte vidare...