söndag 22 december 2019

Praon på jobbet har börjat

Så här i efterhand hade jag lite för kort valpledighet, hämta henne på onsdagen och tillbaka i rutiner (njaaaa?) på tisdagen veckan därpå. Men, löner ska köras och allt det där, och det löste sig ju också. Först charmade hon alla, så förutom att jag behövde behöver springa ut stup i ett sprang kollegorna in till oss i tid och otid. Fast det är ju positivt att ytterligare en hund på kontoret tas emot med glada miner. 
För första gången i mitt liv använder jag kompostgaller till en hund. 

Kontorshunden Milou blev jätteglad över sällskap och satte igång att busa. Det var Siraps första hundmöte utanför flocken och hon tyckte han var spännande men läskig så fort han började jaga henne (alltså låter värre än det är, han springer iväg och vill bli jagad, vilket var okej, men så fort han vände kom hon springandes och slängde sig i min famn). Som misstänkt skulle det bara vara en tidsfråga innan hon släppte det och i slutet av veckan sprang hon helt oberörd rakt över stackaren trots att han blev jättearg över det vägvalet. Milou börjar ju bli gammal så de får en kort lekstund (som bara går ut på att Sirap ska jaga Milou runt konferensbordet, sen får de bara umgås utan lek. 

Här vill Milou att Sirap ska klia henne på magen, men
hon är inte SÅ smart att hon lärt sig det 😂

Här lånar vi nedervåningens hunds koppel, pga matten har inte kommit in i rutinen
att ta med sig koppel om morgonen..
Efter morgonbuset blir det mycket sova och överlag har hon klarat det bra. Jag har också behövt gå iväg på kortare möten och lämnat henne innanför kompostgaller utan att hon protesterat över det 😍 Är hon vaken tittar hon bara ut, annars ligger hon och vilar. 


Nu har vi iallafall långledigt över jul (typ) så vi kan ta det lite lugnare tillsammans ett tag, det tror jag vi båda behöver.
Världens sötaste kontorshund?

Inga kommentarer: