onsdag 28 juni 2017

Olika övningar för att stärka muskelaturen

Nu tränar vi ju regelbundet så jag tycker inte det finns anledning att låta bloggen torka ut. Nässla är dessutom pigg och glad, i den skalan att det är en risk för hennes hälsa. Igår skulle hon bara ut och kissa på kvällen men hon fick fnatt. Det är älskvärt att se, men samtidigt rena rama skräcken att något ska hända. Men hon har ett helt annat glöd i ögon och kropp, så jag antar att hon faktiskt mår bättre. 

Så vad tränar vi då? Egentligen samma saker som vi tränade innan olyckan, fast med ett syfte och lite svårigheter. Som lite klossträning i skogen: 

Eller här tränar vi på att gå i sidled i frontposition, men med framtassarna på plattformar och emellanåt med baktassarna på luftmadrasser. Två stycken plus en kudde, vilka är fyllda med olika mängder luft. (Ja, jag vet att jag har en jultröja på mig, bortse från min längtan efter tomten)

Vi får också träna fjärren i mängder. Gärna på luftmadrass och de passen är inte bra för en framtida lydnadskarriär eftersom hon gärna lägger sig ner när hon är på madrassen. Stå? Aldrig hört talas om. 

1 kommentar:

Erika sa...

Klossträning i skogen var ju kul!