måndag 1 juni 2015

Spår med nonchalant hund

I går skulle jag och hussen till storstaden för att gå att kolla på Gabriel Iglesias och då skulle Nässla få vara hemma lite längre än vanligt. För att trötta ut henne tänkte jag att jag åker till klubben, går spår och tränar lite allmänt. Spåret blev som nedan.


 Hon spårar bra när hon väl jobbar men hon var extremt nonchalant under spåret! Ställde sig och käkade gräs, grävde upp lite tryffel och höll på men när jag sa till henne hade hon full koll och fortsatte spåra. Sista pinnen hon hittade brydde hon sig inte heller att ge till mig utan traskade drygt vidare med den.. Vet inte om hon bara hade en "dålig" dag (svårt att säga så eftersom hon ändå utförde det hon skulle bra, när hon väl ville göra det) eller om hon tyckte det inte ens är så svårt att man behöver anstränga sig?! Jag måste nästa gång se till att det blir ett blodspår som ligger över natten, så får hon kämpa lite för att ta sig runt. 

Efter spåret körde vi lite larvagility! Jag storknar nästan över hur Nässla bara sprang igenom slalomen som om hon redan tränat det tio gånger innan :D Sen hoppade vi lite och gick över en bom (eller vad det heter, som stod stilla). Det är läskigt nog när man heter Nässla och är rädd för höjder så jag misstänker att hon sov gott hela kvällen efter det :) 

2 kommentarer:

Erika sa...

Är bommen balanshindret kanske? Här har du en agilityspecialist! Jag har nämligen gått en nybörjarkurs med pudeln en gång i tiden, hehe.

Linn sa...

Hehe, ja det heter nog så ;) Tur det finns experter i området!