fredag 18 april 2014

Snabba bud

Jag anmälde mig ju till WT:t i Torpa på måndag, men avanmälde i samband med operation. Var nyss på Hundarenan och träffade Lena där, hon har själv två flattar men ingen startklar och hon mer eller mindre bad om att få starta med Nässla så nu är det fixat! Förhoppningsvis får vi till ett pass där Lena får träna med henne innan, men annars går det som de går, de båda har åtminstone glimten i ögat :-D

I övrigt då, jag har varit lite smådeppig av att jag inte kunnat göra något, mest bara sitta inne när jag är van att få vara ute och röra på mig hela dagarna. Igår fick jag med mig mammas bil hem och det har verkligen varit så skönt att kunna få den friheten! Jag har kunnat åka till skogen med Nässla, även om jag inte kan röra mig så kan jag sitta där ute och låta Nässla röja runt och ha kul. Och jag ser något mer än TV:n eller husets insida. 

Läkningen av foten känns som den är helt strålande, jag kan vicka på tån massor utan att det gör ont. Det som känns mest är att blodet stelnat inne i lindan så det kan skava, annars känns det förvånansvärt lite och jag tog mig idag friheten att åka till Hundarenan och köra lite rally (och freestyle). Det går inte fort och det är inte stabilt, men det gör inget, att få vara ute i samhället känns gott nog!! Och Nässla suckar mycket nöjt nu :-)

2 kommentarer:

Erica sa...

Det verkar som att du har fullt upp, hoppas foten läker snabbt och att påsken varit fin =)

Erica sa...

Det verkar som att du har fullt upp, hoppas foten läker snabbt och att påsken varit fin =)