torsdag 3 april 2014

Geocaching

Jag har varit nyfiken på vad det handlat om men inte tagit tag i det men när solen sken i söndags fick jag för mig att nu var det nog dags. Kontaktade Susann som gav mig rätt länkar, köpte hem den officiella appen och på kvällen blev det premiär med Nässla och husse. Tre stycken hittade vi i lilla kungsör innan husse tyckte att leken var tråkig. 

I går var jag ledig och solen sken så jag passade på att åka till Köping och plocka lite skatter där. Tillsammans med en som Nässla hjälpte mig att hitta bara några hundra meter hemifrån fick jag ihop tio stycken under dagen men den stora vinsten var nog motionen. Jag promenerade hela dagen igår med uppehåll för middag och lunch. Den första halvan av dagen gick inte ut på att leta catcher dock, det var bara en mysig skogspromenad där jag passade på att fota och njuta av att kunna gå och röra mig fritt. 

Gårdagens sötaste skatt var helt klart denna:

2 kommentarer:

Susann sa...

Åh, ett troll, jag älskar troll!! Fick man ta trollet eller var det tänkt att han skulle bo permanent där??
Alltså 10st, du är ju galen... Så mkt tålamod har inte jag =)

Linn sa...

Nej man fick inte ta trollet, detta var en del i en julkalenderserie och denna handlade just om troll, då de som satt upp den heter något med Troll i sitt alias (även i verkligheten, om du tittar på snickeriprogram i tv vet du kanske vilka det är).