måndag 8 mars 2010

Hundrastpark till stan!

Fick nyss hem ett brev från kommunen där de meddelar att hundrastparken som vi var med i projekt om nu ska byggas. Den kommer att vara klar maj 2010 och vara placerad vid ingången till Kronskogen via Krongatan. Den kommer att vara cirka 2000m2 stor och inhägnas med nätstaket. I inhägnaden kommer det finnas rastbord och hundlatriner.

Kul! Även om jag själv kanske inte har så stort behov av det så finns det många andra hundar som inte har andra möjligheter till att vistas lösa, så det är bra initiativ av kommunen.

4 kommentarer:

Matte sa...

Vad är en hundlatrin egentligen? Tveksamt om jag kommer att våga släppa Abbus där inne, kanske om det är tomt, så kan han få springa runt och nosa igenom alla lukter i alla fall :)

Matte sa...

Glöm min fråga, jag googlade :D såg framför mig någon slags hundtoalett haha, är väl trött så här i slutet av första jobbveckan :)

Matte sa...

Glöm min fråga, jag googlade :D Såg framför mig någon slags hundtoalett hehe, är nog lite trött så här i slutet av veckan...

Linn sa...

Jag tänker också så, är det tomt eller med någon jag känner kan jag släppa, men inte med okända hundar. Många som använder rastgård som fritidsgård för ouppfostrade hundar..