söndag 6 september 2009

Nässla is back!

Men alltsååååå, hur pinsam är inte den där filmen?? Den sätter sig liksom på min läpp! Nu måste jag återta min blogg här och skriva om hur livet är på riktigt. Som idag, en väldigt jobbig dag för mig:

Först så vaknade jag och det var typ helt dött, inga andra var vakna. Så jag tänkte att det är ju lika bra att försöka få upp dem, de kan ju inte sova bort hela dagen, klockah hade ju redan hunnit bli 6!
Det var inte så lätt som man skulle kunna tro, och matte blev ärligt talat inte så glad.. Men vaddå, jag ville ju ut och jag kan ju liksom inte gå själv. Så hon tog ut mig och jag gjorde vad jag skulle (till mitt försvar så var jag väldigt nödig) och när matte tog upp det så passade jag på att kliva ur min sele.
Jag blev aslycklig, hoppade runt morsan och skrattade och sa att hon kunde minsann inte ta mig, men hon verkade inte road (inte nu heller, vad krävs?!). Men när hon tog fram godis så struntade jag i friheten och valde att gå till henne istället. Då tog hon in mig direkt och muttrade nåt om nån väg, men jag lyssnade inte så noga. Vilket jag typ aldrig gör =P

Sen så gav hon mig en tjurmuskel när hon kom in för hon skulle "plugga nu när hon ändå var vaken". Husse kom hem sent i natt så han ville sova, och jag tyckte att jag kunde äta godiset hos honom, men han blev grinig (han med?!) och muttrade och gnällde tills matte hämtade mig och stängde in husse! Då blev jag typ asledsen och pep för jag ville ju ligga hos husse, inte hos matte i soffan. Tillslut var det bara att kapitulera, jag kan ju knappast låta muskeln förgå, så jag åt den hos matte.
När jag var färdig var jag grymt uttråkad, det gäller ju att ta tillvara på dagen. Så jag tjötade lite om att vi skulle göra nåt, men utan resultat. Provade att möblera om lite, genom att flytta min bädd, men ingen brydde sig (bara massa suckar, men vaddå?!) så då satte jag in tunga artilleriet i pipteknik. Tillslut gav det resultat! Matte slängde ihop sin bok, klädde på sig och drog (!) ut mig till bilen. Sen åkte vi till skogen och det var ju bara toppen. Fast jag tyckte hon gick lite väl långt med mig, tror inte hon hade riktigt koll på var vi gick faktiskt..
Vi mötte några karlar och gummor i skogen, de tyckte jag att vi skulle leka med, men jösses vilken surpuppa som höll i snöret idag! Fattar inte varför hon ska va så grinig för jämt.

När vi var hemma sen så var husse jätterolig för han busade med mig, jag försökte få in morsan i leken genom att busa lite med hennes byxor, men det enda som hände var att hon åkte runt på sin datastol (hahaha!) men hon skrattade inte.. Ooops.

Nä nu ska jag sova, det har varit en jobbig förmiddag för mig!

Puss från lilla Nässla

1 kommentar:

Matte sa...

Det låter som en bra förmiddag! :) Albus hoppar upp och sätter tassarna på mitt kollegieblock när han tycker jag har pluggat för länge, de har sina knep!