lördag 15 januari 2011

Sök på vilt inomhus

Ja, vad gör man inte när det är snö och man knappt orkar ta sig fram i skogen? Jo man får helt enkelt passa på när husse är borta och träna med vilt inomhus. Nu behöver det inte bli så äckligt som det låter, tog bara in en liten skata, sen kunde jag använda mig av min kanin som är så lik en äkta det bara går. Och tro mig, hon triggas på den fast den inte är riktig.. Eftersom man inte kan träna på direkt djupa sök i en liten tvåa får man helt enkelt improvisera. Jag tränade på att varva ner innan (ja hon var extremt triggad på kaninen, vilket gör att det känns ännu bättre att träna inne i en lugn miljö och inte börja i skogen som i sig triggar), låta bli de som är tagna/ligger bakom oss samt att jag ska kunna hantera viltet utan hennes delaktighet. Jag lade också viltet väldigt dolt och svåråtkomligt så hon ändå fick kämpa lite. Nu är hon trött, mohahaha!

2 kommentarer:

Jessica Gnista & Sota sa...

Vad flitig du är som tränar viltsök inomhus :). Ja om några veckor är Gnistas valpar ruskigt söta, du måste komma hit och hälsa på när de är lite större och linn - några av valparna letar fortfarande efter ett eget bra hem ;) ;)

Helena sa...

Jisses va du är kreativ som kör viltsök inomhus ;) Ja jag förstår Nässlas husse och jag har ju tur att vår husse inte är så lättstött.....han har ju stått ut med mig i 22 år så han vet att det inte är så illa menat :)
Han skrattade själv gott när jag visade filmen och tyckte lite synd om sig själv som har en så hård hustru ;) Kram