fredag 21 januari 2011

Freestyleprogrammet

Idag gjorde jag några tappra försök att filma mitt och Nässlas program i freestyle. Det fanns inte mycket som talade FÖR att det skulle gå bra. Allra helst att vi inte tränat ett enda av våra trick på 2-3 veckor.. Först åkte vi till vårat ställe vi brukar träna på sommaren med hopp om att det skulle gå att parkera där. Parkera gick bra, men själva planen hade ju massor med snö, även om det var ihoppressat skulle det nog varit med fara för båda våra liv om vi tränade där.
Åkte till ett annat ställe, ett ställe mitt i skogen som förra året var det enda plogade stället jag kunde ta Nässla och få lite träning. Det var plogat även nu, men hade också en tjock hinna av IS. Jag tänkte att det kanske går bara vi skippar hoppen.. Nää. Hon kunde inte gå slalom och när jag skickade ut henne drog hon jättelångt (vilket i efterhand var så uppenbart, hon sprang ju upp på första bästa vall för att kunna stå stabilt). Jag gav upp.
När hussen kom hem från jobbet och ville åka en sväng tog jag dock min chans igen! Han fick filma oss på en parkering som var både plogad och sandad. Det gick hyfsat bra med tanke på den dåliga underhållningen. Jag fick dock göra om ut-skicket och sen gick det bra. Dessutom märkte jag när jag gick där precis innan slutet att jag glömt bort hur programmet gick. Det var inte alls tanken att hon skulle gå fot innan vi var klara, men det håller vi hemligt ;)

3 kommentarer:

Susanne och Pebbels sa...

Tanken är ju egentligen att Pebbels ska bjuda beteende tills hon träffar rätt. Iof skulle jag kunna hjälpa henne lite så som du säger, men tanken är att utmana henne psykiskt och hålla igång hjärnan lite extra.

Jag har ingen användning för att hon ska snurra, det är bara för att hon ska få en uppgift att lösa :-)

Men jag ska ha ditt tips i åtanke om hon inte klurar ut det själv. :-)

Det ser jättefint ut på filmen, vad duktiga ni är!

Helena & co sa...

Det ser ju jättebra ut1 Lystra kom och la sig och kollade helt fascinerat under hela programmet och hon hälsar att halvsyrran var jätteduktig!

Jessica sa...

Det ser ju jätte bra ut, vad duktiga ni är :)