fredag 18 oktober 2013

Två dagars träning

I veckan efterlyste jag lite träning, då man får passa på nu innan det blir för mörkt om kvällarna. Fick till två dejter, i tisdags med Anna och Hedvig samt Annika och Nicki och i onsdags var vi hos uppfödaren en sväng. 

På tisdagen körde vi fokus på dubbelmarkeringar i olika terräng, tyckte hon gjorde det helt okej, något studsig i allmänhet, men inget jag la någon större tanke i. 

På onsdagen hos Bitte ville jag testa minnesmarkeringar och tack vare att hon hade en valpköpare där (med pyttevalp) så hade vi egen kastare, lyxigt! Vi provade flera gånger om med olika taktiker men Nässla kunde verkligen inte spika minnesmarkeringarna! Vi avslutade i lite lättare terräng och visst blev det avsevärt bättre men långt i från perfekt. Så vi har verkligen en sak att träna på nu. Jag har en liten plan, kruxet är att det krävs ett ekipage till och en kastare.. 

Däremot visade Nässla åter igen vilken fantastisk hund hon är i närsöket! Tur hon kan stråla i något :) I dag skulle jag träna på lunchen och få strålade hon i att få mig arg :( bajsätande istället för arbeta, det kan få min bägare att rinna över i alla fall! Aja, om genrepet ska gå dåligt kommer vi vinna hela skiten i morgon :D

1 kommentar:

Anna o Hedvig sa...

Lycka till imorgon!