måndag 23 december 2013

God jul!

Innan vi går in på året som varit och året som komma skall vill jag bara önska er alla en fridfull, rolig, god och härlig jul - eller precis så du vill ha den! Några julkort har det inte blivit i år så jag bjuder på en gammal goding istället. 

Fördelen med att ha två jobb visar sig så här i jultider, inte nog med att jag fick gå på två julbord (en show i en idrottshall och ett asiatiskt på stureplan) så har jag även blivit överöst med julklappar! Även om jag inte äter varken gåslever eller vad det nu var i den andra burken så är det väldans kul att få allt, för då kan man i sin tur ge bort det till andra omkring en som man tycker det passar :-) (Fast egentligen vill jag inte att någon äter gåslever, det är bland det mest oetiska man kan servera, men köpt är köpt och det fyller ingen funktion i soporna heller). Fick med mig flera vinflaskor, presentkort på bolaget, ica och Åsby hem från jobbet idag, jag känner mig som en riktig lyxlirare ;-) 

God jul alla fina människor!

1 kommentar:

Erica sa...

Oj inte visste jag att gåslever var så oetiskt, själv skulle jag nog ha undvikit det på grund av... ehm att det heter lever. Nu ska jag googla lite och bli lite klokare! God Jul till er, superfint kort!