onsdag 25 augusti 2010

Plågsamt?

Nässla var tvungen att hålla i sig lite idag, när jag la godis på båda tassarna och nosen. Hon ser plågad ut, eller vad säger ni?

Jag har anmält mig och Nässla på en vattenapporteringskurs hos Eva Thorén om några veckor, jag ser verkligen fram emot det!

Idag lade jag ett sök för första gången i år (vad jag kan minnas). Hon har ju varit så duktig på det så jag har inte lagt ner någon större energi på det eftersom det är något som hon naturligt kan. Men idag när det regnade och jag skulle aktivera henne valde jag detta, utan att hon såg att jag la ut. Hon var jätteduktig (vad annars?) och jobbade på fint. Första två stegen hon hoppade iväg tror jag inte ens hon landade emellan.
Igår träffade vi en ny flatbekantskap för lite träning. Nässla var väl kanske inte så där jättelugn direkt som hon varit när vi kört själva, bland annat stal hon en tom matskål som stod vid sidan om istället för att springa fram till den jag hade preppat med godis. Med matskålen i munnen studsade hon runt och gjorde ärevarv och tuggade sönder den :/ Men, jag är ändå nöjd med träningspasset, det var trevligt och hon var (förutom sin energi) lugn :)

4 kommentarer:

Helena o Vilja sa...

Nu försöker jag för 3:e gången skriva en kommentar!!! Lyllo er som ska gå kurs för Eva, hon är superduktig och trevlig. Har du gått nån kurs hos henne förut? Jag har haft henne som instruktör på våra Ryegatesläger och så gick vi en valpkurs i juni. Kram

Helena o Vilja sa...

Duktiga Nässla som håller i sig så bra med frolicarna! Kram

Hanna aka Lilla My sa...

Vad duktig hon är. Skulle aldrig funka på mina ;)

Hunden Sylvester sa...

Woaw så duktigt!