söndag 30 september 2018

Träningsdag

I torsdags innan jobbet fick jag lite feeling och bestämde mig för att göra ett spår åt Nässla som hon kunde få gå efter jobbet. Jag körde på ett personspår, vilket så här i efterhand kanske var lite taskigt med tanke på att det blev 8 timmar liggtid varav de sista var i spöregn.
Röda är Nässla, lite avvikelser finns.
Det var såå svårt för Nässla och hon fick verkligen kämpa för att hitta och hålla spåret. Sen upplevde jag att hon ibland släpper spåret i onödan. Nu vet jag ju inte vad hon känner, men att hon viker av från ett spår hon har och går helt åt sidan eller så känns inte som hennes vanliga spårstil. Men jag ska gå lite mer färska spår och se om det är annorlunda på dem, iom att hon var likadan på spårprovet sist vi gick. Jag upplever att vi behöver få upp motivationen lite just nu. 

Trots att hon blev helt slut av spåret var hon helvild när vi kom hem igen. Hon härjade runt och gav mig både blåmärke och rivmärke på benet när hon försökte leka med mig på egen hand (hon tar en kampfläta och försöker fläta in den mellan mina fötter och sen kampar hon med den). Lägligt nog var det faktiskt träning på arenan så vi åkte dit och gjorde av med lite mer energi. Det blev en lurig bana som vår träningskompis byggde upp med rejäl frestelse. Fick till riktigt bra träning och ett och annat på listan att lägga extra krut på. 
Mattes fötter - oj oj!


Inga kommentarer: