söndag 13 december 2015

Gud ger och gud tar..

Eller ibland får man något oförtjänad poäng av domaren och ibland tar de något poäng man förtjänade ;-) På gårdagens tävling under Stora Stockholm kan man nog säga att vi fick mycket mer än vi förtjänade, herrejösses jag trodde inte ens vi skulle ha några poäng kvar, så 65 var riktigt bra. Kanske hade jag kunnat gå med Nässla på vänster sida rakt igenom utan att domaren noterat något, men för oss spelar det tack och lov ingen roll, vi är bara ute och roar oss! Stackars domare som måste fokusera i den miljön, fy sjutton vilken ljudnivå det är där inne, man hörde ju knappt vad man tänkte. 


Honnören gjorde hon grymt snyggt, jag är så nöjd med den och backa. Och hennes coolhet i miljön så klart. Hon själv är nog nöjd med alla inköp men missnöjd över att de inte förvaras i hennes mage ;-) Alltid kul att komma iväg till mässan även om det stundvis är ganska påfrestande med allt buller och framkomligheten. Men det vägs ju upp av trevligt sällskap, fynd och att man träffar så många man inte sett på flera år! 

1 kommentar:

Erika sa...

Det är ju verkligen en otroligt stökig tävlingsmiljö. Jag var där igår och tittade då lite på lydnaden och det var störningar som hette duga (plus den där filtmattan som måste bränna i hundtassarna). Så respekt till er som över huvud taget vågar er dit :-D !