Ekonomi

Jag är inte bara hundtränare, jag är ekonom också, för att citera århundradets sämsta reklam. Då jag vet att ekonomi och administration är något de flesta egenföretagare drar sig för så har jag nu bestämt mig för att erbjuda mina tjänster och kunskaper inom det området. Jag är högskoleutbildad ekonom, arbetar idag som ekonomiansvarig på ett aktiebolag och har erfarenhet av ekonomiarbete i enskild firma och ideella föreningar. Givetvis har jag F-skattsedel, liksom full kontroll och ordning och reda.

Jag är byråpartner med Fortnox som är ett enkelt och smidigt molnbaserat program för bokföring och administration. Det är flexibelt och kan lätt anpassas efter dina behov, vill du kunna fakturera, bokföra vissa delar själv eller bara se rapporter kan licenser anpassas efter detta. Jag har arbetat i detta program både i mitt egna företag och som anställd och det är ett av de enklare programmen med superb support som verkligen är anpassat efter företagare som inte vill lägga ner all tid på administration. Om du inte bryr dig om bokföringen alls utan bara vill ha rapporterna skickade till dig inför deklarationen så kostar Fortnox inget för dig som kund.  

Om du vill diskutera saken och veta mer så hör av dig till info@linnsbokforing.se eller 0707404164. Mer information hittar du här. 


Inga kommentarer: